A Balatonnál strandolnál, de nincs védettségid? Ennek a hírnek örülni fogsz

Portfolio   
  Megosztom
A Balatonnál strandolnál, de nincs védettségid? Ennek a hírnek örülni fogsz

Védettségi igazolvány nélkül is látogathatók lesznek Magyarországon a fizetős szabadtéri strandok és nem lesz kötelező a távolságtartás sem, de csak annyi látogatót engedhetnek be, hogy átlagosan 10 négyzetméter jusson mindenkire – írja az atv.hu.

A járványügyi szabályok szerint a zárt fürdőkbe csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni, de a balatoni szabadtéri strandok a kártya nélkül is látogathatóak lesznek nyáron. A járvány miatt azonban a strandok üzemeltetői ajánlásokat fogalmaztak meg a vendégek számára, például hogy annyi főt lehet beengedni, hogy 10 négyzetméternyi terület jusson fejenként - mondta el Lombár Gábor, a Balaton Szövetség elnöke.

A vendéglátók nagy része csak teraszt alakít ki, hogy ne kelljen a védettségi kártyákat ellenőrizni és a legtöbb helyen a felszolgálók nagy része már beoltatta magát – derül ki az ATV Híradó riportjából.

A legtöbb fizetős strandon egyelőre nem kell belépőjegyet fizetni, csak június 12-én indul a szezon.

Címlapkép illusztráció: MTI/ Varga György

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

védettségi igazolvány

balatoni strandok