Annyi lesz a nyárnak, jégeső és viharos szél támad: kitaláljátok, mikor?

MTI   
  Megosztom
Annyi lesz a nyárnak, jégeső és viharos szél támad: kitaláljátok, mikor?

Hétvégén már nem lesz ennyire kegyes hozzánk az időjárás. Többfelé záporok, zivatarok alakulhatnak ki már szombat estétől, vasárnapra pedig viharos szél támad – olvasható az Időkép előrejelzésében.

Jó hír viszont, hogy az Időkép előrejelzése szerint szombatig marad a mostanihoz hasonló nyári idő, délutánonként 25–30 fokkal, elszórt záporokkal, zivatarokkal. A szél zivatarokat leszámítva csak néhol lehet erős, többnyire mérsékelt, élénk légmozgásra készülhetünk.

Csütörtökön a napos-gomolyos idő mellett helyenként ismét kialakulhatnak záporok, zivatarok. Az északias szél élénk, északkeleten és zivatarok környezetében erős lesz. A maximumok 25-30 fok között alakulnak.

Pénteken is gomolyfelhők zavarhatják meg napsütést, melyekből elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. Az északias szél újra többfelé megélénkülhet. Hajnalban 10-17, délután 24-29 fokra van kilátás.

Még a szombat is túlnyomóan napos, nyári időt tartogat, de helyenként záporokkal, zivatarokkal továbbra is számolni kell. Az északi-északnyugati szél gyakran megélénkülhet. Délután 25-30 fok valószínű.

Vasárnap viszont egy hidegfront hozhat erős, viharos szelet, elszórt záporokat, zivatarokat, valamint pár fokos lehűlést. Helyenként jelentősebb mennyiségű csapadék is hullhat.

Címlapkép: MTI/Sóki Tamás

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojaras

jégeső

jégesőkár

vihar

szélvihar