Ilyen a mesében sincs: csak kifogta Lóránt azt a harcsát, ami vízbe rántotta + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen a mesében sincs: csak kifogta Lóránt azt a harcsát, ami vízbe rántotta + VIDEÓ

A fél ország arról beszélt, hogy Szabó Lórántot vízbe rántotta egy harcsa. Sokan nevettek is rajta, ő azonban rájuk se hederített, hanem visszament a tóra, és végül sok más harcsa mellett megfogta azt is, ami megfürdette őt.

Szabó Lórántot a minap arról lett híres, hogy berántotta egy harcsa a vízbe, és a botját is elorozta tőle a somogy megyei Hársasberki-tavon. A pórul járt pecás nem adta fel, és másnap revansot vett: 45 kilós harcsát terelt partra. Most viszont sikerült elkapnia azt a halat, amelyik először kifogott rajta.

Nem terveztem pecát, de ébredés után láttam, hogy keresett egy ismerősöm, aki a tavon horgászott. Visszahívtam, hogy mi újság. Majd meséli, hogy az egyik jó harcsás helyen reggel látott egy szép nagyot mozogni. Nem is kellett több, az aznapi programokat felrúgva és a barátnőmmel való, emiatt történt összeszólalkozás után gyorsan megreggeliztem, és indultam is a tóra

– mesélte a Pecaverzumnak Lóránt.

Elmondta, hogy körülbelül egy óra múlva már egy ötven kiló feletti halat sikerült kifognia, a java azonban csak utána jött, amikor gondolt egyet, és visszament a tett helyszínére, ahol a hal korábban berántotta őt a vízbe.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

harcsa