Ilyen a mesében sincs: csak kifogta Lóránt azt a harcsát, ami vízbe rántotta + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen a mesében sincs: csak kifogta Lóránt azt a harcsát, ami vízbe rántotta + VIDEÓ

A fél ország arról beszélt, hogy Szabó Lórántot vízbe rántotta egy harcsa. Sokan nevettek is rajta, ő azonban rájuk se hederített, hanem visszament a tóra, és végül sok más harcsa mellett megfogta azt is, ami megfürdette őt.

Szabó Lórántot a minap arról lett híres, hogy berántotta egy harcsa a vízbe, és a botját is elorozta tőle a somogy megyei Hársasberki-tavon. A pórul járt pecás nem adta fel, és másnap revansot vett: 45 kilós harcsát terelt partra. Most viszont sikerült elkapnia azt a halat, amelyik először kifogott rajta.

Nem terveztem pecát, de ébredés után láttam, hogy keresett egy ismerősöm, aki a tavon horgászott. Visszahívtam, hogy mi újság. Majd meséli, hogy az egyik jó harcsás helyen reggel látott egy szép nagyot mozogni. Nem is kellett több, az aznapi programokat felrúgva és a barátnőmmel való, emiatt történt összeszólalkozás után gyorsan megreggeliztem, és indultam is a tóra

– mesélte a Pecaverzumnak Lóránt.

Elmondta, hogy körülbelül egy óra múlva már egy ötven kiló feletti halat sikerült kifognia, a java azonban csak utána jött, amikor gondolt egyet, és visszament a tett helyszínére, ahol a hal korábban berántotta őt a vízbe.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

harcsa