2,8 milliárd forint ütötte a markát: így változott meg a lottónyertes élete

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
2,8 milliárd forint ütötte a markát: így változott meg a lottónyertes élete

Az április 3-i Ötöslottó sorsoláson kihúzott öt számnak köszönhetően újabb játékos élete változott meg. A Szerencsejáték Zrt. nagynyerteseknek fenntartott névtelen kérdőívét a nyertes kitöltötte, így kiderült, hogyan érintik őt ezek a változások, milyen életkörülmények jellemezték, illetve, hogy hogyan tervezi a jövőt. A tavasszal 2,8 milliárd forintot nyert játékos a személyazonosságát védő legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett nyilatkozott.

Hírt adott magáról az a szerencsés játékos, aki helyesen tippelte meg az Ötöslottó 13. hetében mind az 5 számot, így végül 2,8 milliárd forintot nyert. A nagynyertesek számára fenntartott kérdőív kitöltése ugyan nem kötelező, de a nyertes mégis úgy döntött, hogy megoszt magáról, lottózási szokásairól és pénzügyi terveiről néhány információt. Ezekből például kiderült, hogy mire költi az összeget, továbbá, hogy a pénzügyi tudatosság jegyében szakértői segítséget is hajlandó igénybe venni.

Az április 3-i Ötöslottó sorsoláson kihúzott öt számnak köszönhetően (6, 32, 39, 44, 76) újabb játékos élete változott meg. A Szerencsejáték Zrt. nagynyerteseknek fenntartott névtelen kérdőívét a nyertes kitöltötte, így megismerhetővé vált, hogy pontosan miként érintik őt ezek a változások, milyen életkörülmények jellemezték, illetve, hogy hogyan tervezi a jövőt. A tavasszal 2,8 milliárd forintot nyert játékos a személyazonosságát védő legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett nyilatkozott.

A kérdőívből többek között kiderült, hogy bár évtizedek óta heti szinten lottózik, eddig még soha nem nyert nagyobb összeget. Rendszerint családtagjaival együtt játszik, így nem meglepő, hogy elsőként párjával osztotta meg a jó hírt, és a nyereményéből is elsősorban a szűkebb családja részesül majd.

A nyereményéről internetes forrásból értesült, arra a kérdésre pedig, hogy mire fogja költeni, több választ is megadott. Ezek között szerepeltek a tárgyi javak, így például az autó és a lakás vásárlás, de a befektetési szándékát szintén feltüntette a válaszaiban. Életvitelében, családi, valamint baráti kapcsolataiban nem tart drasztikus változástól, ugyanakkor pénzügyi tudatosságra vall, hogy tervezi igénybe venni pénzügyi szakember segítségét. A nyertes jövedelmi helyzetét - a telitalálatot megelőzőleg - úgy írta le, hogy a megfelelő beosztással családja kijött a havi keresetből. Válaszában azt is kijelentette, hogy folytatni kívánja a lottózást.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyeremény

lottó

lottónyertes

nyertes

életmód

életvitel

szerencse

ötöslottó

milliárdok

szerencsejáték