Szörnyű részletek láttak napvilágot a szegedi mészárlásról: erre nincsenek szavak

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű részletek láttak napvilágot a szegedi mészárlásról: erre nincsenek szavak

Döbbenetest, ép ésszel felfoghatatlan dolgokat tett a haldokló lánnyal a szegedi gyógyszerész. Felkavaró tartalom következik, kizárólag felnőtt, erős idegzetű olvasóinknak!

A Blikk információi szerint V. Attila szegedi gyógyszerész vadászpuskával megsebesítette a szomszédban lakó nőt, akibe reménytelenül volt szerelmes, (korábban úgy lehetett tudni, a gyilkos a nő exe volt) majd két lövéssel kivégezte annak párját. Ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt, és autójával eszeveszett tempóban a Szegedtől 114 kilométerre lévő Szanazug településre menekült, ahol öngyilkos lett. A gyógyszerész aztán véget vetett életének, agyonlőtte magát.

A gyógyszerész nem tudott beletörődni abba, hogy a nő nem lehet az övé, ezért pár hete ő is lakást bérelt ugyanabban a Petőfi sugárúti társasházban csak azért, hogy plátói szerelme közelében legyen

– árulta el a lapnak az ügyet jól ismerő informátor.

A Blikk szerint V. Attila és a nő is gyógyszerészként végzett ugyanazon az egyetemen, de a lány soha nem akart semmit az illetőtől. V. Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon a nővel és a vetélytársával.

A két holttestre a lány édesanya talált rá a szegedi Petőfi sugárúti társasház lakásában.

Címlapkép: police.hu

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

nemi erőszak

bűncselekmény