Horgászok, figyelem: 4600 kg hal érkezett ebbe a nyolc vidéki tóba

HelloVidék   
  Megosztom
Horgászok, figyelem: 4600 kg hal érkezett ebbe a nyolc vidéki tóba

Fontos hír a Vas megyei horgászoknak: a hét elején 4600 kg ponty érkezett Somogy megyéből nyolc vasi tóba. Soroljuk, hová telepítették!

Az országosan tapasztalható halhiány és a beszerzési nehézségek ellenére a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége folytatta a horgászvizek telepítését - írta a Savaria Fórum. A hét elején 4600 kg ponty érkezett Somogy megyéből 8 vasi tóba. A szombathelyi Csónakázótóba 550, a horgásztóba 300 kg ponty került. Az átlagosan másfél-két kg súlyú halakra azonnal lehet horgászni, a telepítés után ezúttal sem rendeltek el tilalmat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászok

vas megye

ponty