Hihetetlen mázlijuk volt: két kapitális halszörnyet is kifogtak ugyanabból a vízből

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen mázlijuk volt: két kapitális halszörnyet is kifogtak ugyanabból a vízből

Egy nap alatt fogtak két rekordlistás, öt kiló körüli pettyes harcsát a Maconkai-víztározón, ahol élnek még a most partra került példányoknál nagyobbak is.

A Maconkai-víztározónál pár nappal ezeletőtt egy nap alatt kettő darab, kapitális pettyes harcsához is hívták a halőröket, akik regisztrálták és lefényképezték a halakat, mielőtt visszaengedték volna azokat a sikeres horgászok - adta hírül a Pecaverzum.

A nagyobbikkal Tóth Tamás büszkélkedhet. A rekordlistára került példány tömege 5,65 kilogramm, hossza 76, míg kerülete 42 centiméter volt. Szintén augusztus elsején Bartal Attila is különleges, nem őshonos halnak örülhetett: 4,62 kilós pettyes harcsájának hossza a mérlegelésnél 66, míg kerülete 40 centiméteresnek bizonyult.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

hal

harcsa

pecások

maconkai-víztározó