Hihetetlen mázlijuk volt: két kapitális halszörnyet is kifogtak ugyanabból a vízből

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen mázlijuk volt: két kapitális halszörnyet is kifogtak ugyanabból a vízből

Egy nap alatt fogtak két rekordlistás, öt kiló körüli pettyes harcsát a Maconkai-víztározón, ahol élnek még a most partra került példányoknál nagyobbak is.

A Maconkai-víztározónál pár nappal ezeletőtt egy nap alatt kettő darab, kapitális pettyes harcsához is hívták a halőröket, akik regisztrálták és lefényképezték a halakat, mielőtt visszaengedték volna azokat a sikeres horgászok - adta hírül a Pecaverzum.

A nagyobbikkal Tóth Tamás büszkélkedhet. A rekordlistára került példány tömege 5,65 kilogramm, hossza 76, míg kerülete 42 centiméter volt. Szintén augusztus elsején Bartal Attila is különleges, nem őshonos halnak örülhetett: 4,62 kilós pettyes harcsájának hossza a mérlegelésnél 66, míg kerülete 40 centiméteresnek bizonyult.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

hal

harcsa

pecások

maconkai-víztározó