Nem semmi gigapontyok: videón mutatjuk a mázlis horgász extrém fogását

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi gigapontyok: videón mutatjuk a mázlis horgász extrém fogását

Összesen 13 jókora bajszost sikerült szákba terelnie a mázlista pecásnak. Közülük kettő 11 kiló, míg a többi jellemzően 4-10 kiló közötti volt, ami lévén szó egy vadvízi, dunai kalandról, egészen remekbe szabottnak mondható.

Kiválóan sikerült a horgásztúrája Sándor Norbertnek, aki most a szokásosnál is hosszabb időre hagyta magára a családot, hogy a dunai pontyokat vegye üldözőbe - írja a Pecaverzum. Múlt szerdától egészen vasárnap reggelig pontyozott a Duna Fejér megyei szakaszán, méghozzá meglehetősen sikeresen. Összesen 13 jókora bajszost sikerült szákba terelnie. Közülük kettő 11 kiló, míg a többi jellemzően 4-10 kiló közötti volt, ami lévén szó egy vadvízi, dunai kalandról, egészen remekbe szabottnak mondható.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

ponty