A buszmegállóban késelt meg egy nőt: most elkapták a 26 éves tettest

MTI   
  Megosztom
A buszmegállóban késelt meg egy nőt: most elkapták a 26 éves tettest

Letartóztatta a bíróság azt a 26 éves férfit, aki az utcán késelt meg egy nőt múlt héten Berhidán. Nyolcszor szúrta meg - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.

A közleményben azt írták: a férfi csütörtök hajnalban minden előzmény nélkül rátámadt egy buszmegálló felé gyalogló 45 éves nőre a Veszprém megyei Berhidán. Előbb dulakodni kezdtek, majd a támadó késsel nyolcszor megszúrta a sértettet a felsőtestén, derék- és vesetájékon. A késelő közben a saját lábát is megsebesítette, majd elfutott.

A megtámadott nő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett

- tették hozzá.

A férfi letartóztatását a Veszprémi Járásbíróság az ügyészi indítvány alapján egy hónapra rendelte el a szökés, az elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése, illetve a bűnismétlés veszélye miatt - írták.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte, hogy a berhidai férfit a járőrök egy órán belül a lakásán elfogták, és emberölés kísérlete miatt indult eljárás ellene.

Címlapfotó: Police.hu

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

késelés

bűncselekmény

elkövető

police