Kitört a verekedés egy kaposvári kocsmában: itt videó a durva esetről

HelloVidék   
  Megosztom
Kitört a verekedés egy kaposvári kocsmában: itt videó a durva esetről

Az alkohol rossz tanácsadó - szokás mondani és ez nem volt másképp ebben az ügyben sem. A kaposvári kocsma teraszán nekiesett és a földre lökte az egyik vendéget egy részeg, 21 éves, félmeztelen férfi. Az arcán és a felsőtestén ütötte meg.

Verekedés lett a vitából egy kaposvári kocsma teraszán. Nekiesett és a földre lökte az egyik vendéget egy részeg, 21 éves férfi. Az arcán és a felsőtestén ütötte meg. Az eseményeket a vendéglátóhely biztonsági kamerája rögzítette.

A vád szerint a huszonéves férfi 2021 augusztusában a kora esti óráktól szeszes italt fogyasztott egy presszóban, amitől erősen ittas lett, viselkedése pedig agresszívvá vált. A vádlott szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit dühében az italbolt teraszán, a többi vendég jelenlétében a felsőtestén és az arcán is megütött, amitől a bántalmazott férfi a földre esett.

- írja az Ügyészség.

A vádlott ugyan a helyszínt gyorsan elhagyta, de a kaposvári nyomozók rövid időn belül azonosították és őrizetbe vették. A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság miatt még az őrizetbe vétel 72 órás időtartama alatt vádat emelt ellene.

A Kaposvári Járásbíróság a férfival szemben hat hónap, egy évre felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki. Az ítélet jogerős.

Címlapfotó: ugyeszseg.hu

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kocsmai verekedés

bűncselekmény

kaposvár