Állati videó: durva, mennyire mozgalmas az élet a magyar erdőkben

HelloVidék   
  Megosztom
Állati videó: durva, mennyire mozgalmas az élet a magyar erdőkben

Élet halálon innen és túl... A kidőlt erdei fák környezetében több madárfaj, köztük egy ritkaság, a fehérhátú fakopáncs is feltűnik.

A Bükki Nemzeti Park rendszeresen közzétesz olyan felvételeket, amelyeket vadkamerákkal készítenek. Most egy különleges éjszakai állatportyáról tettek fel egy videót.

Az erdei életközösségek változatosságát alapvetően határozza meg az erdőben található elhalt fák mennyisége és minősége. Kameránk most egy olyan vadváltót vett célkeresztbe, amely nagyméretű fekvő holtfákon vezet keresztül. A látottak alapján felderülünk, hiszen ezt a váltót nem csak a csülkös vad használja, sőt nem is csak a szőrmés. A kidőlt fák környezetében több madárfaj, köztük egy ritkaság, a fehérhátú fakopáncs is feltűnik.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állatok

vadállatok

erdei állatok