Egyre menőbb itt brigázni: már nemcsak a Balatont tekerjük szívesen körbe

HelloVidék   
  Megosztom
Egyre menőbb itt brigázni: már nemcsak a Balatont tekerjük szívesen körbe

Már év közben is megdőlt az éves biciklis rekord a Tisza-tónál. Ahogy a statisztikai adatokból kitűnik, az elmúlt években megduplázódott a tó körül kerekezők száma.

Az idén augusztus 31-ig 70 679 kerékpáros hajtott át a Kiskörei Vízlépcső üzemi hídján, ami meghaladja az eddigi legnagyobb, 2020-ban regisztrált éves forgalmat - közölte a Kötivizig.

De nem csak ez a rekord született meg a nyár végével. A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Kiskörei Szakaszmérnöksége augusztusban 22 882 biciklist számlált, ami a legnagyobb nyolcadik havi forgalom. Ezzel 2021 első nyolc hónapjában 70 679 kerékpáros gurult át a duzzasztón, ami 244-gyel több, mint az eddigi (2020-as) rekordév forgalma.

- írták, azonban azt is megjegyezték, hogy a KÖTIVIZIG adataiban kizárólag azok a bringások szerepelnek, akik áthajtottak a vízlépcsőn, tehát azok, akik például Abádszalókról tekernek Tiszafüredre, vagy Kisköréről Poroszlóra, nincsenek benne, a tókerülők viszont igen.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

biciklitúra

kiskörei tisza-híd

tisza-tó