Megszületett a döntés: ismét kötelező a maszk viselése ezen az egyetemen

MTI   
  Megosztom
Megszületett a döntés: ismét kötelező a maszk viselése ezen az egyetemen

Mindenki számára kötelező a maszk viselése a Szegedi Tudományegyetem épületeiben - olvasható az felsőoktatási intézmény honlapján pénteken megjelent rektori-kancellári együttes utasításban.

A döntés szerint az épületekben az oktatási, képzési tevékenység során a maszk viselése mind a hallgatóknak, mind az oktatási személyzetnek kötelező.

A nagy légterű teremben tartott előadásokon az előadó oktató nem köteles a maszkot viselni, ha legalább 2,5 m távolság van közte és a hallgatók közt. Szintén nem kötelező a maszk viselése bizonyos gyakorlati foglalkozásokon, a sportlétesítményekben sportolás közben, és olyan esetben, amikor csupán egy oktató és egy hallgató tartózkodik egy légtérben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szeged

szegedi tudományegyetem

maszk

maszkviselés