Szívszorító szegénység a leggazdagabb vidéken: 110 ezer forintból neveli négy unokáját

HelloVidék   
  Megosztom
Szívszorító szegénység a leggazdagabb vidéken: 110 ezer forintból neveli négy unokáját

Rozzant házában egyedül neveli négy unokáját egy győrszemerei nagymama. 110 ezer forintos nyugdíjából próbál mindent megadni a lányoknak, de több számlával már így is el van maradna.

Egyedül neveli négy unokáját egy győrszemerei nagymama - derült ki az RTL Klub riportjából. Azután kerültek hozzá az idős nagymamához a gyerekek, hogy anyjuk elhagyta őket, az apjuk pedig börtönbe került. 110 ezer forintos nyugdíjából próbál mindent megadni a lányoknak, de több számlával már így is el van maradna. Ma azt mondta híradónknak,dolgozna, ha tudna, de az egészségi állapota és kora miatt nem kap munkát.

A gyerekek féltek attól, hogy bántanák őket anyagi helyzetük miatt az iskolában, ezért nem álltak kamera elé, de nagymamájuk az RTl Klubnak elmondta, mennyire reménytelen helyzetben van, mennyire lehetetlen ennyi pénzből felnevelni unokáit:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szegénység

mélyszegénység

segítség