Bordélyházként üzemeltetett egy balatonfüredi klubot: több százmilliót kereshetett

MTI   
  Megosztom
Bordélyházként üzemeltetett egy balatonfüredi klubot: több százmilliót kereshetett

Vádat emeltek egy Balatonfüreden bordélyházat üzemeltető férfi és tizennyolc társa ellen - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség vezetője.

Orbán György közleményében azt írta, a Veszprémi Járási Ügyészség egy balatonfüredi szórakozóhely vezetője, annak volt üzlettársa és a klub tizenhét alkalmazottja ellen emelt vádat "bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítése" miatt, tizennégy vádlottnak kerítés miatt is felelnie kell a bíróság előtt.

A vádirat szerint a 41 éves pécsi férfi 2012 szeptembere és 2019 májusa között bordélyházként üzemeltetett egy balatonfüredi klubot. A hivatalosan táncoslányként dolgozó alkalmazottak az itallapon többféle, "masszázsként" megjelölt szolgáltatást nyújtottak, azonban ezek a megnevezések a valóságban különféle szexuális szolgáltatásokat jelentettek. A vezető utasítására a bárban tilos volt direkt módon szexről beszélni, ezért a férfi rendszeres "gyűléseken" tanította ki az alkalmazottait, hogy megfelelő szavakkal, gesztusokkal, hanghordozással miként utaljanak a szórakozóhelyen valójában folyó tevékenységre - írta a főügyész.

Hozzátette: a vendégek a lányok szolgáltatásaiért a pultosnál fizettek, aki ezután átadta nekik a szoba kulcsát. A műszak végén a pultos által vezetett kimutatás alapján számoltak el, a lányok keresetük felét kapták meg.

A bár és a szexuális szolgáltatások bevételének fele a 41 éves férfihoz került, aki a bordélyház működtetésével több mint 115 millió forinthoz jutott - írta a főügyész.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balatonfüred

bordélyház

bűncselekmény