Zacher elárulta: ez a helyzet most a magyar kórházakban

HelloVidék   
  Megosztom
Zacher elárulta: ez a helyzet most a magyar kórházakban

Nincs hivatalos statisztika arról, hogy az oltottak hány százaléka kerül kórházba, ugyanakkor Zacher Gábor, a hatvani kórház sürgősségi osztályának orvosa szerint minden tizedik oltatlanra jut egy oltott, aki a kórházban van.

Nagy nagyon kevés az esélye annak, hogy harmadik oltás után súlyos lefolyású betegség alakuljon ki. Azzal kapcsolatban ugyanakkor, hogy az oltottak hány százaléka kerül kórházba nincs hivatalos statisztika, így Zacher Gábor, a hatvani kórház sürgősségi osztályának orvosa saját tapasztalatairól számolt be az ATV Híradójának.

Minden tizedik oltatlanra jut egy oltott, aki a kórházban van. Az intenzív osztályra kerülők illetve a géppel lélegeztettek arányában is picivel rosszabb az arány, ott talán minden hetedik oltatlanra jut egy oltott

- mondta Zacher Gábor.

Zacher szerint fontos hangsúlyozni, hogy az oltás nem csodaszer, maszkviseléssel, távolságtartással és a felületfertőtlenítéssel lehet megelőzni a megfertőződést.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

covid-19

zacher gábor

koronavírus

maszkviselés