Ebben a vidéki nagyvárosban nem marad el karácsonyi vásár: már áll az óriáskerék

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki nagyvárosban nem marad el karácsonyi vásár: már áll az óriáskerék

Utoljára 2 éve volt karácsonyi programsorozat Szeged belvárosában. Remélhetőleg a járvány idén nem törlik el ismét. Mutatjuk, mi mindennel készülnek!

Ha a járványhelyzet nem szól közbe, november 26-án nyílik Szeged grandiózus karácsonyi vására, amely egy év kihagyás után a hagyományoknak megfelelően ismét négy helyszínen várja az érdeklődőket - írta a Délmagyar. A Széchenyi téren már áll az óriáskerék, amely eddig csak az ünnep kelléke volt, oda még a hónap végén gasztroudvar költözik.

Kirakodóvásár viszont ott nem lesz, az árusok mindannyi­­an a Dóm téren kínálják majd portékáikat.

A Dugonics téren ott lesz a két elmaradhatatlan szelfipont: Rudolf, a rénszarvas, illetve a szánon ülő Mikulás, a Klauzál téren pedig most is felállítják a város karácsony­fáját.

A Dóm térre tervezik a családi programokat: az óri­­ás adventi koszorú mellett, amelyen minden adventi vasárnap meggyújtanak egy gyertyát, ott lesz ismét a szalmalabirintus és a mesekastély. Utóbbiban a szervezők tervei szerint táncházakat, vetítéseket és fog­­lalkozásokat is tartanak majd, a szabadtéri helyszíneken pedig tűzzsonglőrök, zenés programok és fényfestés szórakoztatja a kilátogatókat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szeged

karácsonyi vásár