Rémisztő robbanás a vidéki városban: porig égett egy kamion + Videó

MTI   
  Megosztom
Rémisztő robbanás a vidéki városban: porig égett egy kamion + Videó

Porig égett egy kamion tegnap éjjel, a keletkezett hőtől még egy tizenöt méterre lévő kuka is lángra kapott és egy autó is megrongálódott.

Kigyulladt és teljesen ki is égett egy műanyag granulátummal megpakolt kamion tegnap éjszaka az Építők útján Celldömölkön - számolt be róla a Vaol.hu.

Az eset furcsasága, hogy éppen a közelben tartózkodtak a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagjai, akik a rendőrség kérésére, egy mágnes horgászok által a partra húzott gránát miatt biztosították a helyszínt. A polgárőrök a hatalmas robbanásra figyeltek fel, ami Hadászi Zsolt, az egyesület vezetője szerint, kifejezetten rémisztő volt, tekintve, hogy éppen egy gránát mellett álltak.

Azonnal értesítették a rendőrséget és a katasztrófavédőket, de szóltak a mentőknek is, utóbb ugyan kiderült, hogy a parkoló kamionban nem ül senki, ezt azonban ekkor még nem lehetett tudni. Az oltást a Celldömölki Önkormányzati Tűzoltók kezdték meg, akik két fecskendővel vonultak a helyszínre, utánuk érkezett a sárvári erősítés-

írták.

A tűz erejét és a hő nagyságát jól mutatja, hogy egy közelben parkoló fehér Audi Q7 is megrongálódott, illetve lángra kapott egy szemetes kuka is az égő kamiontól tizenöt méterre.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kamion

baleset

katasztófavédelem

tűzeset