Bréking: nagy területen ég a szeméttelep a nyugat-dunántúli városban + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Bréking: nagy területen ég a szeméttelep a nyugat-dunántúli városban + Videó

A vasi tűzoltók két vízsugárral kezdték oltani a tüzet Vasváron, ahol kigyulladt a szeméttelep.

Nagy területen, mintegy ezerötszáz négyzetméteren ég a hulladék egy szeméttelepen, a vasvári Petőfi Sándor utcánál - közölte szerda délután a Katasztrófavédelem. Az öt méter magasan összehordott szemét lángjait két vízsugárral kezdték oltani az elsőként kiérkezett vasvári önkormányzati tűzoltók. A helyszínre megérkeztek a körmendi hivatásos tűzoltók is, valamint Zalaegerszegről, Szombathelyről és Sárvárról is elindultak hivatásos egységek. A tűzoltók munkáját két erőgép segíti, amelyekkel megpróbálják elhatárolni a tűzzel nem érintett területet.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

katasztrofavédelem

vasvár