Bréking: nagy területen ég a szeméttelep a nyugat-dunántúli városban + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Bréking: nagy területen ég a szeméttelep a nyugat-dunántúli városban + Videó

A vasi tűzoltók két vízsugárral kezdték oltani a tüzet Vasváron, ahol kigyulladt a szeméttelep.

Nagy területen, mintegy ezerötszáz négyzetméteren ég a hulladék egy szeméttelepen, a vasvári Petőfi Sándor utcánál - közölte szerda délután a Katasztrófavédelem. Az öt méter magasan összehordott szemét lángjait két vízsugárral kezdték oltani az elsőként kiérkezett vasvári önkormányzati tűzoltók. A helyszínre megérkeztek a körmendi hivatásos tűzoltók is, valamint Zalaegerszegről, Szombathelyről és Sárvárról is elindultak hivatásos egységek. A tűzoltók munkáját két erőgép segíti, amelyekkel megpróbálják elhatárolni a tűzzel nem érintett területet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

katasztrofavédelem

vasvár