Csúszásra fel: beindul a hazai síszezon, itt lehet élvezni a téli sportokat + fotók

MTI   
  Megosztom
Csúszásra fel: beindul a hazai síszezon, itt lehet élvezni a téli sportokat + fotók

Megnyitott az eplényi síaréna. Egyelőre az 1048 méteres A1-es pálya üzemel, valamint a négyüléses felvonót használhatják a síelők és a snowboardosok.

Péntektől már belépőjegyet kell váltani, amelyet online és a helyszínen is meg lehet vásárolni. Felszerelést kölcsönözni már péntektől lehet, az oktatás azonban csak szombaton kezdődik - jelezték.

MTI/Vasvári Tamás
MTI/Vasvári Tamás

Hozzátették: a jogszabályoknak megfelelően a Síaréna Vibe Park védettségi igazolvány nélkül látogatható.

MTI/Vasvári Tamás
MTI/Vasvári Tamás

A tájékoztatás szerint a síaréna területén még fejlesztési munkák zajlanak, ezért bizonyos részek kordonnal vannak elkerítve.

Fotók forrása: MTI/Vasvári Tamás

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

eplény

síelés

síaréna