Sokkoló: sínek között rohangáltak a fiatalok, miközben jött a debreceni vonat

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló: sínek között rohangáltak a fiatalok, miközben jött a debreceni vonat

Sínek között szaladgáltak a fiatalok, miközben jött a vonat. Emiatt a Debrecen irányába tartó sebesvonat vezetője gyorsfékezésre és megállásra kényszerült. A debreceni rendőrök most keresik a képen látható fiatalokat.

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen fiatalok január 8-án, 13 óra 20 perckor, az Ebes-Debrecen állomás közötti szakaszon, a nyílt pályán, a vasúti sínek között szaladgáltak. Emiatt a Debrecen irányába tartó sebesvonat vezetője gyorsfékezésre és megállásra kényszerült. Személyi sérülés azonban szerencsére nem történt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatalokat felismeri, vagy aki az esetet látta, azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sokkoló

rendőrség

fiatalok