Csollány Szilvesztert imádott városában temetik el: itt tartanak gyertyagyújtást emlékére

HelloVidék   
  Megosztom
Csollány Szilvesztert imádott városában temetik el: itt tartanak gyertyagyújtást emlékére

péntek este 19:00-kor közös gyertyagyújtást is tartanak a hűség városában, Sopronban, amelyre az olimpiai bajnok minden szurkolóját és szerettét várják.

Csollány Szilveszter családja azt a döntést hozta, hogy a koronavírusban elhunyt sportolót imádott szülővárosában, Sopronban helyezik örök nyugalomra. A szertartással kapcsolatos információk után most a Blikk azt a hírt is hozta, hogy péntek este 19:00-kor közös gyertyagyújtást is tartanak a hűség városában, amelyre az olimpiai bajnok minden szurkolóját és szerettét várják.

A megemlékezéssel kapcsolatban egy Facebook-csoportot is létrehoztak a kilátogatni vágyók számára, amelyet Szilveszter családtagjai is megosztottak az oldalukon.

Több mint másfél hónapig volt lélegeztetőgépen

Mint ismert az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter 51 éves korában, 2022. január 24-én hunyt el.

Ahogy a Magyar Olimpiai Bizottság megemlékezésében írta róla:

A tornász több mint 50 napja került lélegeztetőgépre, miután elkapta a koronavírus-fertőzést. Csollány Szilveszter december 3-án tüdőgyulladással a soproni kórházba került. Mivel állapota gyorsan, tovább romlott, a fővárosba szállították, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kezelték, egy speciális lélegeztetőgépen. Oltottságával kapcsolatban korábban számos hír keringett a magyar sajtóban; az első hírek arról szóltak, hogy Csollány Szilveszter nem vette fel a koronavírus elleni védőoltást, ezt a későbbi értesülések viszont részben cáfolták.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csollány szilveszter

koronavírus

covid-19