Ezekben a vidéki nagyvárosokban stagnálhat a járvány: a szennyvízadatok nem hazudnak

MTI   
  Megosztom
Ezekben a vidéki nagyvárosokban stagnálhat a járvány: a szennyvízadatok nem hazudnak

Jó hír, hogy megtorpant a koronavírus örökítőanyag-koncentrációjának emelkedése a szennyvizekben, de hozzuk a részletes hazai adatokat is, melyik magyar nagyvárosban mit mértek!

Megtorpant a koronavírus örökítőanyag-koncentrációjának emelkedése a szennyvizekben - adta hírül a Facebook-oldalán a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Azt írták, a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja "országos átlagban jelenleg nem mutat további emelkedést, az értékek magas szinten stagnálnak."

Számottevő változás − emelkedés vagy csökkenés −, egyik vizsgált város esetében sem tapasztalható, azonban a vírus örökítőanyag koncentráció minden mintavételi helyen az emelkedett kategóriába sorolható

- írták a Facebook-oldalon.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

covid-19

szennyvíz adatok

omikron variáns

5. hullám