Lassan vége az 5. hullámnak? Térképen hozzuk a hazai nagyvárosok aktuális szennyvízadatait

HelloVidék   
  Megosztom
Lassan vége az 5. hullámnak? Térképen hozzuk a hazai nagyvárosok aktuális szennyvízadatait

Továbbra is stagnál a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a közösségi oldalán kedden.

A szennyvíz SARS-CoV-2 koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országos átlagban jelenleg nem mutat további emelkedést, az értékek magas szinten stagnálnak. Számottevő változás − emelkedés vagy csökkenés −, egyik vizsgált város esetében sem tapasztalható, azonban a vírus örökítőanyag koncentráció minden mintavételi helyen az emelkedett kategóriába sorolható - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a közösségi oldalán kedden.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szennyvíz adatok

szennyvíz

koronavírus adatok

covid-19

omikron variáns