Rejtély a köbön: 221-en egyszerre lettek rosszul egy vidéki iskolában + Video

Pais-Horváth Szilvia   
  Megosztom
Rejtély a köbön: 221-en egyszerre lettek rosszul egy vidéki iskolában + Video

Még mindig ne sikerült tisztázni az okát annak, hogy mitől betegedett meg több mint 200 diák és néhány tanár egy veszprémi iskolában. 221-en küzdenek hányással, hasmenéssel a Dózsa György Általános Iskolában.

Még mindig nem lehet tudni, hogy mitől betegedett meg több mint 200 diák és néhány tanár egy veszprémi iskolában- számol be az esetről az RTL Klub Híradója. Egy pénteki buli után lettek tömegesen rosszul.

Mindenkinél egyszerre, hétvégén jelentkezett a betegség. Azt, hogy mitől, még vizsgálja a járványügyi hatóság, de a találgatások már elindultak. Sokan az iskolában felszolgált ételre, illetve a farsangi bulira gyanakszanak.

A menzán felszolgált pénteki ebéd is szóba került, de az iskolai étkeztetést biztosító cég más iskolákba is szállít, ahol semmilyen megbetegedés nem történt - derült ki.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

életmód

menza

ételmérgezés

veszprém