Rendkívüli: nagy a baj, lángokban áll egy csarnok és több vidéki szeméttelep

MTI   
  Megosztom
Rendkívüli: nagy a baj, lángokban áll egy csarnok és több vidéki szeméttelep

Hejőpapinál egy 600 négyzetméteres csarnok, Kecskemétnél és Kerepesen pedig szeméttelep gyulladt ki vasárnap reggel - közölte az az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A tájékoztatás szerint teljes terjedelmében ég egy nagyjából hatszáz négyzetméteres csarnok a Hejőpapi és Hejőszalonta közötti külterületen, az M30-as autópálya mellett. A tűzhöz a mezőcsáti, a tiszaújvárosi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik nyolc vízsugárral oltják az épületet. A helyszínre tartanak a miskolci hivatásos tűzoltók is.

Kecskemét külterületén mintegy háromszáz négyzetméter alapterületen ég a hulladék egy szeméttelepen, A tűzhöz riasztott kecskeméti hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a lángok oltását. A helyszínre tartanak a kiskunhalasi és a kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók is - közölte az OKF.

Kerepes külterületén szintén egy szeméttelep gyulladt ki, ott kétszáz négyzetméteren kapott lángra a hulladék. Az OKF tájékoztatása szerint a gödöllői hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltják a lángokat.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

katasztrófavédelem

tűzeset