Szörnyű tragédia történt a reggeli órákban: a kilencedik emeletről vetette magát a mélybe

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a reggeli órákban:  a kilencedik emeletről vetette magát a mélybe

Kiugrott a kilencedik emeleti lakásából egy ember, a kiérkező hatóságok már nem tudtak rajta segíteni.

Csütörtökön kora reggel mentősök, rendőrök és tűzoltók vonultak ki Debrecenben az egyik Kishegyesi úti tízemeletes épülethez - írta a Dehír. Az lap információi szerint öngyilkos lett egy férfi, a kilencedik emeletről vetette magát a mélybe. Az esetet a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rendőrség

öngyilkosság