Döbbenetes: őrület, mi mindent halásztak ki a Zagyva tiszításakor + Fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes: őrület, mi mindent halásztak ki a Zagyva tiszításakor + Fotók

Többek között 60 darab kis,- közepes,- és nagyméretű gumiabroncsot, utcai padot, mosógépdobot, kisbiciklit, eternitcsövet és KRESZ-táblát távolítottak el a Zagyva szolnoki, belterületi szakaszán.

Többek között 60 darab kis,- közepes,- és nagyméretű gumiabroncsot, utcai padot, mosógépdobot, kisbiciklit, eternitcsövet és KRESZ-táblát távolítottak el a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság munkatársai a Zagyva szolnoki, belterületi szakaszának március 28-án kezdődött tavaszi „nagytakarítása” alkalmával – adták hírül közösségi oldalukon.

A III. fokú vízminőségi kárelhárítás során a Szolnoki Szakaszmérnökség 15 fős brigádja – rakodógép, traktor, motorcsónak és szállítójárművek segítségével - a gyalogoshíd és a Dr. Sebestyén Gyula út közötti folyószakasz bal és jobb partján kezdte meg a mederben és a hullámtéren található hulladék összegyűjtését, amit tisztítást követően újrafelhasználásra vagy lerakóba szállítanak. A munka a következő napokban is folytatódik a Zagyva torkolatközeli szakasza mentén, amelynek végeztével a hullámtéri területet is helyreállítják a KÖTIVIZIG dolgozói

- írták.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

környezet

környezetszennyezés

zagyva

szolnok