Döbbenetes hír: rendőr rabolhatta ki többször is ugyanazt a pécsi bankot

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes hír: rendőr rabolhatta ki többször is ugyanazt a pécsi bankot

Fél éven belül két fegyveres bankrablást is elkövettek Pécsen, mindkétszer ugyanazt a fiókot, a Komlói úti Takarékbankot fosztották ki. Arról már korábban is szó volt, hogy ugyanaz a személy lehet az elkövető. A Szabad Pécs arról értesült, hogy látókörbe került valaki, sőt ma rendőrkézre is került a gyanúsított. Aki maga is rendőr.

A legújabb hírek szerint elfogták azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy fél éven belül kétszer is kirabolt egy bankot Pécsen. A Szabad Pécs is azt írja, hogy egy rendőrt gyanúsítanak a rablásokkal. A férfi a gazdasági osztály munkatársaként dolgozott. Az első bankrablás után "sánta bankrablóként" is hivatkoztak rá, de már akkor sejteni lehetett, hogy sántaságát a rabló csak megjátszhatta, arcát, testalkatát is megváltoztatta.

Egyelőre nem hivatalos, de nagyon biztosnak tűnő hír, hogy van gyanúsítottja annak a két pécsi bankrablásnak, amelyeket fél éven belül követtek el Pécsett. Mindkétszer a Komlói úti Takarékbankot rabolták ki, első alkalommal 2019 novemberében, majd 2020 tavaszán sétált be egy férfi a takarékfiókba, s mindkétszer fegyverrel kényszerítette a bankban dolgozókat a kasszában lévő pénz átadására

- írta a lap.

A Szabad Pécs arról értesült, hogy ma a rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, akit mindkét pécsi bankrablás elkövetésével gyanúsítanak. Sőt, az sem kizárt, hogy egy fővárosi esetnél is őt tarthatják az elkövetőnek, illetve az sem, hogy a budapesti eset kapcsán jutottak el most a szóban forgó férfihoz. Ami azonban a rendkívüli az esetben, hogy lap úgy tudja, írják:

egy pécsi rendőrt gyanúsítanak az esettel, aki a Pécsi Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának munkatársaként dolgozott.

A lap megkereste a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, de még ne kaptak kérdéseikre választ.

Címlapfotó: police.hu

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bankrablás

takarékbank

pécs