Sokkoló kegyetlenség: gyerekeket tartott félelemben és zsarolt egy jánoshalmai férfi

MTI   
  Megosztom
Sokkoló kegyetlenség: gyerekeket tartott félelemben és zsarolt egy jánoshalmai férfi

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki ismeretlen összetételű, kábító hatású anyagot árult Jánoshalmán, majd a vételár-hátralékot sokkolóval és bicskával kényszerítette ki kiskorú adósaitól - közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Négyessyné Bodó Marianna helyettes szóvivő közölte: a különös visszaesőnek számító férfit minősített zsarolással, aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel és kábítószer-birtoklással vádolja a Kiskunhalasi Járási Ügyészség.

A vádirat szerint a jánoshalmai férfi 2021-ben "kristály" néven a lakásán, valamint a város parkjaiban és buszmegállókban árulta kiskorú ismerőseinek a kábító hatású anyagot. Gyakran előfordult azonban, hogy vevői adósok maradtak a vételárral. Ilyenkor a férfi erőszakkal és fenyegetéssel kényszerítette ki a mielőbbi fizetést a gyermekkorú sértettektől, akiket folyamatosan félelemben tartott.

Egyik vevőjétől pénzt vagy műszaki cikket követelt, miközben a nyakához sokkolót szegezett, egy másiktól bicskával fenyegetve akarta behajtani a tartozását, majd ököllel arcon is ütötte, egy harmadikat pedig dühében testének több pontján is bántalmazott sokkolóval.

Az elfogása óta letartóztatásban lévő férfi ügyében a Kiskunhalasi Járásbíróság dönt majd.

@inmysl #fenyő #fenyőrügy #szirup #gyógynövény #ehetővirág #citromfű #cozycozy #inmysllifestyle #inmysl ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűncselekmény

drog

fiatalok

gyermekbántalmazás

zsarolás