Szörnyűség, mivel vádolnak egy párt Szombathelyen: brutális, amit műveltek

MTI   
  Megosztom
Szörnyűség, mivel vádolnak egy párt Szombathelyen: brutális, amit műveltek

Emberkereskedelem és fiatalkorú prostitúcióra kényszerítése miatt vádat emeltek egy szombathelyi férfi és nő ellen - közölte a Vas Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a férfi tavaly áprilisban Bács-Kiskun megyében megismerkedett egy 17 éves lánnyal, rávette arra, hogy utazzon vele szombathelyi otthonába, ott azonban másfél hónapig prostitúcióra kényszerítették.

A vádlottak internetes szexpartnerkereső oldalakon hirdették a lányt, és arra kényszerítették, hogy szexuális cselekményeket végezzen, amikor pedig ellenállt, a férfi megverte. Azzal fenyegették, hogy családtagjait is bántani fogják - írták a közleményben.

Hozzáfűzték: a megvádolt nő biztatta társát a sértett bántalmazására, és beszedte a "tarifát" a prostitúciót igénybe vevőktől, majd egyenlően elosztotta vádlott-társával.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

prostitúció

emberkereskedelem

szombathely