Szörnyűség, mivel vádolnak egy párt Szombathelyen: brutális, amit műveltek

MTI   
  Megosztom
Szörnyűség, mivel vádolnak egy párt Szombathelyen: brutális, amit műveltek

Emberkereskedelem és fiatalkorú prostitúcióra kényszerítése miatt vádat emeltek egy szombathelyi férfi és nő ellen - közölte a Vas Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a férfi tavaly áprilisban Bács-Kiskun megyében megismerkedett egy 17 éves lánnyal, rávette arra, hogy utazzon vele szombathelyi otthonába, ott azonban másfél hónapig prostitúcióra kényszerítették.

A vádlottak internetes szexpartnerkereső oldalakon hirdették a lányt, és arra kényszerítették, hogy szexuális cselekményeket végezzen, amikor pedig ellenállt, a férfi megverte. Azzal fenyegették, hogy családtagjait is bántani fogják - írták a közleményben.

Hozzáfűzték: a megvádolt nő biztatta társát a sértett bántalmazására, és beszedte a "tarifát" a prostitúciót igénybe vevőktől, majd egyenlően elosztotta vádlott-társával.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

prostitúció

emberkereskedelem

szombathely