Atyaég, mi jöhet még?! Döbbenet, hogy miért tartóztatták le a férfit Pécsett!

hvg.hu   
  Megosztom
Atyaég, mi jöhet még?! Döbbenet, hogy miért tartóztatták le a férfit Pécsett!

A Pécsi Járásbíróság 2022. május 17-én elrendelte egy férfi letartóztatását egy hónapra szeméremsértés vétségének alapos gyanúja miatt, aki a belvárosban egy padon ülve maszturbált, illetve a nemi szervét mutogatta. A bíróság egy hónapra rendelte el a kényszerintézkedést szeméremsértés vétségének alapos gyanúja miatt.

A többszörösen büntetett előéletű gyanúsított hajléktalan életmódot folytat, állandó bejelentett lakcímmel nem rendelkezik, alaposan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén igyekezne elrejtőzni. Fentiekre figyelemmel az eljárás során a gyanúsított jelenléte csak letartóztatásának elrendelésével biztosítható, ezért azt a bíróság elrendelte, közölte a Pécsi Törvényszék.

Az ügyész a bíróság határozatát tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be, így a végzés nem végleges.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeméremsértés

pécs

letartóztatás

maszturbálás