Nem semmi mentőakció: beszorult a szombathelyi csatornacsőbe, azonnal lépni kellett + fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi mentőakció: beszorult a szombathelyi csatornacsőbe, azonnal lépni kellett + fotók

Mint a fotón is látszik, a süni szerencsétlenségére egy csatornacső lefedetlen nyílásába pottyant. A szombathelyi állatvédők azonban hamar akcióba léptek.

A szombathelyi Fekete István Állatvédő Egyesület osztotta meg közösségi oldalán a sikeres sünimentő akció hírét. Mint a fotón is látszik, a süni szerencsétlenségére egy csatornacső lefedetlen nyílásába pottyant.

A pórul járt sündisznó aztán se előre se hátra, se fel se le nem tudott mozdulni:

Egy járókelő azonban kiszúrta a csőbe szorult sünit, és értesítette a helyi állatmentőket, akik azonnal a helyszínre siettek. Ahogy írták: orvosi vizsgálat, parazitamentesítés után aztán egy nyugodt, biztonságos, autó és csőmentes helyen elengedték.

Az állatvédők arra is figyelmeztetnek, hogy a lefedetlen csövekkel nemcsak állatra, de emberre is balesetveszélyesek!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állatmentés

süni