Szörnyű tragédia történt a Balatonnál: megrázó részletek kerültek napvilágra

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a Balatonnál: megrázó részletek kerültek napvilágra

A család Zamárdinál vízibiciklizett, amikor a 39 éves apuka beugrott a vízbe, és többé nem jött fel a felszínre. Körülbelül 30 perc után találták meg. A vízimentők még újra tudták éleszteni, kórházba is vitték, de nem sokkal később meghalt. A helyiek szerint a férfi nem tudott jól úszni és pánikba eshetett a mély vízben.

Péntek délután Zamárdinál vízibiciklizett egy család, amikor a 39 éves családfő úgy döntött, hogy beleugrik a vízbe, ám többé nem jött fel a felszínre. A helyiek elmondása szerint a férfi nem tudott jól úszni, és pánikba eshetett a mély vízben. A felesége szinte azonnal utána ugrott, és próbálta megkeresni, de nem járt sikerrel. A mentőket rövid időn belül a helyszínre riasztották, sőt egy mentőhelikopter is megjelent az égen.

Egy szemtanú arról számolt be az RTL Klub Híradójának, hogy a vízben két, nagy sebességgel úszó emberre lettek figyelmesek, akik a bajbajutott család vízibiciklije felé tartottak. Ez furcsa volt számukra, mivel nem szokta senki őrizetlenül hagyni a biciklijét. Kiderült, egy kislány egyedül maradt benne, és ő kiáltott segítségért, amire a környéken fürdőzők is figyeltek fel.

További részletek a szörnyű tragédiáról:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

vízi baleset