Szörnyű tragédia történt a Balatonnál: megrázó részletek kerültek napvilágra

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a Balatonnál: megrázó részletek kerültek napvilágra

A család Zamárdinál vízibiciklizett, amikor a 39 éves apuka beugrott a vízbe, és többé nem jött fel a felszínre. Körülbelül 30 perc után találták meg. A vízimentők még újra tudták éleszteni, kórházba is vitték, de nem sokkal később meghalt. A helyiek szerint a férfi nem tudott jól úszni és pánikba eshetett a mély vízben.

Péntek délután Zamárdinál vízibiciklizett egy család, amikor a 39 éves családfő úgy döntött, hogy beleugrik a vízbe, ám többé nem jött fel a felszínre. A helyiek elmondása szerint a férfi nem tudott jól úszni, és pánikba eshetett a mély vízben. A felesége szinte azonnal utána ugrott, és próbálta megkeresni, de nem járt sikerrel. A mentőket rövid időn belül a helyszínre riasztották, sőt egy mentőhelikopter is megjelent az égen.

Egy szemtanú arról számolt be az RTL Klub Híradójának, hogy a vízben két, nagy sebességgel úszó emberre lettek figyelmesek, akik a bajbajutott család vízibiciklije felé tartottak. Ez furcsa volt számukra, mivel nem szokta senki őrizetlenül hagyni a biciklijét. Kiderült, egy kislány egyedül maradt benne, és ő kiáltott segítségért, amire a környéken fürdőzők is figyeltek fel.

További részletek a szörnyű tragédiáról:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

vízi baleset