Vidékre költözött a népszerű énekesnő: kukkants be a kertjébe, vadregényes!

HelloVidék   
  Megosztom
Vidékre költözött a népszerű énekesnő: kukkants be a kertjébe, vadregényes!

Pásztor Anna maga mögött hagyta Budapest nyüzsgő forgatagát, és két gyermekével együtt meg sem állt a Pilisig: otthonuk maga a béke szigete.

A többszörös Fonogram-díjas magyar énekes, előadóművész, az Anna and the Barbies frontembere a TV2 riporterét fogadta új otthonukban.

Látnád este, konkrétan így a karácsony és Ozora keveréke, valahol picit meditációs központ. Meg az Avatar című film

– mutatta be új házukat az énekesnő.

Az énekesnő életében nem ez volt az első nagy változás, összesen már huszonötször költözött, de most úgy érzi, megtalálta végre álmai otthonát:

Mindent imádok Pesten, de az elmúlt két évben, mikor ott találtam magam a nyolckerben egy 45 négyzetméteres lakásban, két babával, bezárva, és nyolc órakor nem tudtam kimenni, csak a rácson keresztül néztem a világot, akkor átgondoltam az életemet. Visszanyúltam ahhoz a ponthoz, amikor kicsi voltam, bogarakat idomítottunk gyerekként Pilisszántón. Meg békákat fogtunk a patakban. Az volt a nyugalom szigete, amit meg akartam mutatni a gyerekeimnek.

Egy kétszáz éves galagonyabokor is él kertjében, amit a tévéműsor kameráinak is megmutatott:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pásztor anna

vidék

pilis