Rezsinövekedésre hivatkozva nem indul el az oktatás: szülőket sokkolta a hír + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Rezsinövekedésre hivatkozva nem indul el az oktatás: szülőket sokkolta a hír + videó

Üresen áll a hajdúsági általános iskola, egy nappal a tanítás előtt, a növekvő energiaárak miatt azonban holnap sem kezdődik el itt a tanítás. Úgy tűnik, ez most hónapokig így maradhat.

A növekvő energiaárakra hivatkozva nem kezdődik meg a tanítás csütörtökön egy hajdúvidi iskolában. Erről pár nappal ezelőtt értesítették a szülőket - adta hírül az RTL Híradója. A diákokat Hajdúböszörménybe irányítják át. Az átszervezés a híradó riportja szerint 19 gyermeket érint.

Ugyanis az iskola nem is gázzal, hanem vegyes tüzelésű kazánnal fűt, amihez a szén is megvan - állítja a riportban egy szülő.

Szintén spórolásból zárnak be egy kollégiumot Somogy megyében, ez közel 30 diákot érint. Nekik Barcs belvárosába kell majd költözniük, egy másik épületbe.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

energiaárak

hajdúság

rezsiemelés