Szörnyű tragédia történt: leugrott a veszprémi völgyhídról egy nő

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt: leugrott a veszprémi völgyhídról egy nő

A rendőrség információ szerint több bejelentés érkezett hozzájuk vasárnap délután, miszerint egy nő kapaszkodik a viadukt korlátjába. Az áldozat egy 47 éves nádasdladányi nő volt.

mire több mentőegység és a rendőrség is a helyszínre sietett, ám addigra az áldozat már leugrott a hídról, és nem lehetett segíteni rajta, írja a vehir.hu.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

haláleset

völgyhíd

veszprém

nádasladány

áldozat