Autóval rodeózott a focipályán, de ez még csak a kezdet: gigabírság lett a vége + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Autóval rodeózott a focipályán, de ez még csak a kezdet: gigabírság lett a vége + Videó

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavaly nyáron egy megyebeli kistelepülés (Deszk) futballpályájának gyepszőnyegét tette tönkre - írja az Ügyészség.hu .

A vádirat szerint a vádlott 2022. augusztus 29-én, hajnali egy óra körül egy autóval behajtott a sportpálya aszfaltozott területére, majd miután ott leírt egy-két kört, áttért annak füves részére, és a kocsit ott is nagy sebességgel körbe-körbe forgatta.

A jármű kerekei 40 négyzetméteres - felületen tették tönkre a füvet, s ezzel a vádlott a település önkormányzatának 170 ezer forintot meghaladó kárt okozott, melyet ezidáig nem térített meg.

A férfit a járási ügyészség rongálás vétségének elkövetésével vádolja. Egy korábbi rendőrségi hír szerint a rodeózó sofőr egy 38 éves újszentiváni férfi volt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ügyészség

autó