Három métert emelkedett a Tisza vízszintje: látványos videón a nem mindennapi áradás

HelloVidék   
  Megosztom
Három métert emelkedett a Tisza vízszintje: látványos videón a nem mindennapi áradás

A Tisza vízszintje három métert emelkedett, amint ez tökéletesen látható is a Tiszaadony-Aranyosapáti kompnál készült felvételen, amelyet a haromhatar.hu osztott meg Facebook-oldalán.

Veszély nincs szerencsére, ugyanis a folyó már Vásárosnaménynál megkezdi az apadást. Ahhoz, hogy kilépjen a medréből, további három métert kellene emelkednie. Az is jó hír, hogy ezúttal szennyeződést sem hoz magával az ár.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza

esőzések

áradás

tiszaadony

aranyosapáti