Három métert emelkedett a Tisza vízszintje: látványos videón a nem mindennapi áradás

HelloVidék   
  Megosztom
Három métert emelkedett a Tisza vízszintje: látványos videón a nem mindennapi áradás

A Tisza vízszintje három métert emelkedett, amint ez tökéletesen látható is a Tiszaadony-Aranyosapáti kompnál készült felvételen, amelyet a haromhatar.hu osztott meg Facebook-oldalán.

Veszély nincs szerencsére, ugyanis a folyó már Vásárosnaménynál megkezdi az apadást. Ahhoz, hogy kilépjen a medréből, további három métert kellene emelkednie. Az is jó hír, hogy ezúttal szennyeződést sem hoz magával az ár.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza

esőzések

áradás

tiszaadony

aranyosapáti