Mi lesz így a népszámlálással? Akár 200 ezerbe is fájhat, ha nem töltjük ki

HelloVidék   
  Megosztom
Mi lesz így a népszámlálással? Akár 200 ezerbe is fájhat, ha nem töltjük ki

Az első nap összeomlott az online népszámlálási rendszer. Napközben még csak-csak működött, de estére már megadta magát az online felület a népszámlálás első napján.

A nagy érdeklődés miatt már az első napon összeomlott a népszámlálási rendszer – írja a Telex. Október 1-étől lehetett online kitölteni a népszámlálási íveket, ám a portálhoz számos olvasói panasz érkezett a nap folyamán, hogy nem mindig működik megfelelően az oldal.

A népszámlálás zöld telefonszámát felhívva este már egy robothang egyből arról tájékoztatta a telefonálókat, hogy a nagy érdeklődés miatt a népszámlálás online rendszere összeomlott. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikorra állhat helyre már a rendszer.

Senki semmiről nem marad le

A 2022-es népszámláláson október 16-ig online is meg lehet adni a szükséges adatokat, aki ezt elmulasztja, azt népszámláló biztosok keresik fel, aki pedig így is kimarad az összeírásból, az november végén a helyi jegyzőnél teheti majd meg ezt személyesen.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

népszavazás

statisztika

kötelező

ksh