Mi lesz így a népszámlálással? Akár 200 ezerbe is fájhat, ha nem töltjük ki

HelloVidék   
  Megosztom
Mi lesz így a népszámlálással? Akár 200 ezerbe is fájhat, ha nem töltjük ki

Az első nap összeomlott az online népszámlálási rendszer. Napközben még csak-csak működött, de estére már megadta magát az online felület a népszámlálás első napján.

A nagy érdeklődés miatt már az első napon összeomlott a népszámlálási rendszer – írja a Telex. Október 1-étől lehetett online kitölteni a népszámlálási íveket, ám a portálhoz számos olvasói panasz érkezett a nap folyamán, hogy nem mindig működik megfelelően az oldal.

A népszámlálás zöld telefonszámát felhívva este már egy robothang egyből arról tájékoztatta a telefonálókat, hogy a nagy érdeklődés miatt a népszámlálás online rendszere összeomlott. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikorra állhat helyre már a rendszer.

Senki semmiről nem marad le

A 2022-es népszámláláson október 16-ig online is meg lehet adni a szükséges adatokat, aki ezt elmulasztja, azt népszámláló biztosok keresik fel, aki pedig így is kimarad az összeírásból, az november végén a helyi jegyzőnél teheti majd meg ezt személyesen.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

népszavazás

statisztika

kötelező

ksh