Újabb legendás ételbárral lesz kevesebb vidéken: 42 év után döntöttek a bezárás mellett

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb legendás ételbárral lesz kevesebb vidéken: 42 év után döntöttek a bezárás mellett

Közösségi posztban jött a hír, miszerint az ikonikus győri Arrabona Ételbár november 26-án végleg bezár. Ahogy a tulajdonos írta: sajnos a vendéglátást érintő súlyos problémák őket sem kerülték el.

Az ígéretes hazai gasztroforradalmat pillanatok alatt földbedöngölték a válságok, sok étterem nem bírta el a bezárásokat, a munkaerőköltségek, az alapanyagok, végül az energiaárak növekedését, és úgy döntött inkább lehúzza a rolót: ideiglenesen vagy akár végleg - írta a Pénzcentrum. Már eddig is rengeteg kiváló vendéglátóhely adta fel a harcot, ám a szakemberek szerint majd csak 2023 januárjától jön a valódi feketeleves és a tömeges bezárások.

November 26-án végleg bezár a győri Arrabona Ételbár is, olvasható a vendéglátóhely közösségi oldalán. Az üzletvezető, Mike Zoltán Facebook-posztjában a bezárás okai közt említette a koronavírust, a létszámhiányt, a nyersanyag- és energiaár emelkedését, valamint az áruház átalakítását érintő bizonytalanságát:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

étterem

rezsinövekedés

bezárások