Te is vettél ilyen rágcsát a Lidl-ben? Nehogy megedd, azonnal vidd vissza!

MTI   
  Megosztom
Te is vettél ilyen rágcsát a Lidl-ben? Nehogy megedd, azonnal vidd vissza!

A Lidl Magyarország Bt. visszahívta a 100 grammos kiszerelésű, sós ízesítésű Snack Day Bio lencsepálcikát, mert a termék nem jelölt glutént tartalmaz - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A Nébih felhívta a lakosság figyelmét, hogy a termék a gluténérzékeny fogyasztóknál allergiás reakciókat válthat ki, ezért esetükben a fogyasztása kerülendő. A 2023. július 20-ai minőségmegőrzési idővel, illetve 341127 tételszámmmal rendelkező lencsepálcikák

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nébih

visszahívás

termékvisszahívás

lidl

lencsepálcika