Ki látta a balesetet? Elütöttek egy biciklis fiút Győrben, most keresik a tettest + Videó

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Ki  látta a balesetet? Elütöttek egy biciklis fiút Győrben, most keresik a tettest + Videó

Még november 9-én a délutáni órákban egy – feltehetően – szürke színű Chevrolet Lacetti kombi elgázolt egy bicikliző 13 éves fiút Győrben. A baleset a Híd utca, Töltésszer utca kereszteződésénél lévő körfogalomnál történt, az autó a Jedlik Ányos híd felől érkezett - olvasható a rendőrség közleményében.

Ahogy a Police.hu-n olvasható, a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy 2022. november 9-én 17 óra 5 perckor Győrben, a Jedlik Ányos híd felől a Híd utca, Töltésszer utca kereszteződésénél lévő körfogalom irányába közlekedett feltehetően egy szürke színű Chevrolet Lacetti kombi típusú személygépkocsijával.

Haladása során a járművezető a körforgalom előtt - a kamerafelvétel alapján – észlelte, hogy a számára nem biztosított elsőbbséget egy kerékpáros fiatalember, aki a Híd utca felől hajtott a kijelölt gyalogátkelőhelyre. A sofőr a járművét lefékezte, azonban ennek ellenére a biciklisnek érintőlegesen nekiütközött és őt fellökte, aki ezt követően visszaült a kerékpárjára és tovább haladt. A balesetet észlelve az ismeretlen vezető megállt, de segítségnyújtás nélkül a helyszínt elhagyta.

A körülmények tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr Szövetség utca 17. szám), vagy hívja a 06-96/520-092 illetve a 06-96/520-094-es telefonszám valamelyikét.

Amennyiben az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja felé a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

bűncselekmény

gázolás