Ennél szebbet mostanában nem láttál: friss havas videók a hazai hegységekből

HelloVidék   
  Megosztom
Ennél szebbet mostanában nem láttál: friss havas videók a hazai hegységekből

A leesett hóréteg azonban nagyon nehéz, sok fa dőlt az útra, rengeteg a letört faág, emiatt azt tanácsolják a szakemberek, lehetőleg ne induljon senki útnak. Mielőtt havas túrát szerveznénk magunknak, tájékozódjunk, nézzünk utána, mi a legfrissebb helyzet!

Az elmúlt napokban havazott a Kőszegi-hegység 500 méter feletti részein. A tegnapi nap az Írott-kő környékén 20-23 cm vizes, tapadó hó esett. Ahogy a Kőszegi Időjárás-előrejelzés Facebook-oldalán is olvashatjuk, a hóréteg nagyon nehéz, sok fa dőlt az útra, rengeteg a letört faág emiatt nem tanácsos útnak indulni.

Tegnap kora délután a Dunántúl egyik másik magas pontjára, a Bakonyba is megérkezett a hó

A 646 méter magasan lévő hajag-tetői webkameráinkon szépen látszik a hóesés, de összefüggő hótakaró még nem alakult ki. Az Időkép felvételén is láthatunk egy kis hóesést:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kőszegi hegység