Döbbenetes: követtek és kiraboltak egy siófoki kisiskolást

24.hu   
  Megosztom
Döbbenetes: követtek és kiraboltak egy siófoki kisiskolást

Tegnap délután követtek és kiraboltak egy hazafelé tartó gyereket Siófokon. A Kaposvári Járási Ügyészség rablás bűntette miatt állítja bíróság elé a fiatalkorú elkövetőt - írta a 24.hu.

Követtek és kiraboltak egy 11 éves gyereket Siófokon - írta meg a 24.hu. A Somogy Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a terhelt egy siófoki játszótéren tartózkodott májusban a barátaival, amikor arra ment a 11 éves áldozata is. A beszámoló szerint a fiúk megszólították a gyermeket, majd élcelődő kifejezéseket tettek rá.

A gyerek ekkor még nem ijedt meg a társaságtól, hanem bement a közeli boltba vásárolni, azonban kis idő múlva a vádlott és csapata is megjelent az üzletben. A terhelt ismét gúnyolni kezdte a kisfiút és látta azt is, hogy az visszakapott 500 forintot a kasszánál. A terhelt a pénz megszerzése érdekében követi kezdte a gyermeket, aki hiába futott el előle, a gyorsabb fiú hamar utolérte. A terhelt ekkor erélyesen felszólította a kisfiút, hogy adja át pénzét és hogy követelésének nagyobb nyomatékot adjon, a közelben lévő barátai felé azt kiáltotta, hogy megüsse-e a gyermeket.

- írták.

Szegény 11 éves kisfiú sírva fakadt, és attól tartott, hogy a nagyobb és erősebb fiú bántalmazni fogja, ezért félelmében átadta az 500 forintját a terheltnek.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zaklatás

gyermekbántalmazás