Kész őrület: szembement a forgalommal, aztán ütközött Szombathelyen az ittas sofőr

HelloVidék   
  Megosztom
Kész őrület: szembement a forgalommal, aztán ütközött Szombathelyen az ittas sofőr

A férfi ittasan, forgalommal szemben megállt az egyirányú utcában, majd tolatni kezdett, közben nekiütközött egy szabályosan várakozó személyautónak. Eztán sem kapcsolt, hogy tennie kéne valamit, egyszerűen elhajtott..

A Szombathelyi Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022 szeptemberében, Szombathelyen, az egyirányú Széll Kálmán utcában közepes fokban ittasan vezetett autót, a forgalommal szemben.

A férfi a megállt az utcában, majd tolatni kezdett, közben nekiütközött egy szabályosan várakozó személyautónak. Az anyagi káros balesetet a vádlott észlelte, de ennek ellenére elhagyta a helyszínt.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ittas vezetés

rendőrség