Kész őrület: adventi fürdőzést rendeztek a téli, 5-6 fokos Balatonban + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Kész őrület: adventi fürdőzést rendeztek a téli, 5-6 fokos Balatonban + Videó

A Keszthelyi Rozmárként ismert Ferenczi Ottó ismét megmártózott az 5-6 fokos Balatonban, sőt a tavalyi évhez hasonlóan többen is csatlakoztak hozzá, hogy részesei legyenek az adventi csobbanásnak.

Ez a rendezvényünk a második adventi csobbanás itt Gyenesdiáson, amit már tavaly első alkalommal megszerveztem és nagyon jól sikerült, és nagyon sok helyről, tehát Kaposvártól Zalaegerszegig, Keszthely, Gyenes-sok helyről jöttek hozzánk. És úgy gondoltam, most az idő közbeszólt, de nem baj, nagyon sokan vannak itt hál’Istennek, hogy megrendezem ismét ezt a második adventi csobbanást itt Gyenesdiáson az ünnepek előtt, úgyhogy hál’Istennek itt is be tudunk menni a Balatonba, elleszünk egy kicsit, elbohóckodunk, elvagyunk és aztán készülünk a keszthelyi nagy szilveszteri csobbanásra, ami most már 12 éve működik.

- közölte a Hírbalatonnal a Keszthelyi Rozmárként ismert Ferenczi Ottó.

A folyamatosan érkező csobbanókat/fürdőzni vágyókat és nézőket Ferenczi Ottó köszöntötte egy kis beszéddel, és még a nagy csobbanás előtt koccintottak egy kis házipálinkával is. Akadt az adventi csobbanásnak olyan keszthelyi résztvevője is, aki a tavalyi évhez hasonlóan idén is úgy döntött, hogy megmártózik a jéghideg vízben, és akit nemcsak Ferenczi Ottó, de Mányoki Attila, nyíltvízi hosszútávúszó is inspirál.

A nagy csobbanás során aztán kézen fogva besétáltak a nagyjából 5-6 fokos Balatonba, a partról sokan figyelték és buzdították őket. Majd az adventi csobbanás résztvevői egy kisebb koreográfiával boldog karácsonyt kívántak – a Hévízi TV híradása szerint:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

keszthely

balaton