Figyelem: látogatási tilalmat rendeltek el ezekben a vidéki kórházakban

MTI   
  Megosztom
Figyelem: látogatási tilalmat rendeltek el ezekben a vidéki kórházakban

Hétfőtől visszavonásig látogatási tilalmat rendeltek el a Békés vármegyei kórházakban az influenzaszerű tünetek számának emelkedése miatt. A korlátozásokat az intézmények honlapján tették közzé.


 


 

Az intézkedés érinti a Békés Megyei Központi Kórház gyulai és békéscsabai tagintézményét, valamint az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet összes fekvőbetegosztályát.

Az intézkedés nem vonatkozik azokra, akik írásos igazolással, védőoltási könyvvel igazolják, hogy már legalább két hete beadatták az ez évi influenza elleni szezonális védőoltást.

A szülészeti osztályon a szülésnél az a hozzátartozó lehet jelen, akinek nincs felső légúti panasza és védőfelszerelést használ.

Az év harmadik hetében 23 800 embernél diagnosztizáltak influenzaszerű megbetegedést, a legtöbb beteg Győr-Moson-Sopron és Békés vármegyében volt a Nemzeti Népegészségügyi Központ csütörtökön közzétett heti jelentése szerint.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

látogatási tilalom