Videón, ahogy elkapták a huszonéves drogdílereket: 50 rendőrt mozgósítottak

HelloVidék   
  Megosztom
Videón, ahogy elkapták a huszonéves drogdílereket: 50 rendőrt mozgósítottak

A KR NNI debreceni egysége egy több mint egy évig tartó kábítószerbiznisz végére tett pontot pár nappal ezelőtt. A marihuánát terjesztő banda mind az öt tagjára egyszerre egyidőben csaptak le. A többségében jó módban élő, szüleikkel lakó fiatalok mindegyikét kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a nyomozók - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda pénteken a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy január 18-án összehangolt - több mint 50 rendőrrel végrehajtott - akcióban ütöttek rajta a banda öt tagján: a két hajdúböszörményi, egy debreceni, egy hajdúszoboszlói és egy sárospataki férfi egymással folyamatosan konspirálva, szervezett keretek között végezte bűnös tevékenységét, amiről még a közvetlen családtagjaik sem tudtak.

A megalapozott gyanú szerint az öttagú társaság 2021 decembere óta folytatta illegális üzletét, melynek során ellátták droggal a hajdú-bihari fiatalokat.

A nyomozók mind az öt gyanúsított lakhelyét alaposan átvizsgálták, és lefoglaltak növényi anyagokat, csomagolóeszközöket, fóliákat, tasakokat, őrlőket, digitális mérlegeket, valamint mobiltelefonokat és SIM kártyákat, továbbá majdnem egymillió forintot és 400 eurót.

Kihallgatásukat követően kezdeményezték mind az ötük letartóztatását, amit a Debreceni Járási Ügyészség indítványára a Debreceni Járásbíróság el is rendelt - írták.

Fotó: police.hu

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

drog

drogdíler

elkapás

rendőrség