Hihetetlen, kétméteres halszörnyet fogott a mázlista pecás: fotókon mutatjuk a ritka példányt

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen, kétméteres halszörnyet fogott a mázlista pecás: fotókon mutatjuk a ritka példányt

Giga méretű halat fogott Szaif Géza. A dunaszekcsői horgász süllőzés közben, gumihal csalival fogta ki a 47 kilós harcsát – írja a bama.hu. Technikája meglepő, mert ezzel a könnyű süllőző felszereléssel legfeljebb 5-6 kilós halakat szoktak kiemelni.


 


 

Egy csaknem ötven kilós harcsa akadt horogra Dunaszekcsőnél - adta hírül a bama.hu. A dunaszekcsői horgász süllőzés közben, gumihal csalival fogta ki a 47 kilós harcsát. Technikája meglepő, mert ezzel a könnyű süllőző felszereléssel legfeljebb 5-6 kilós halakat szoktak kiemelni. A halszörnyet végül háromnegyed órányi fárasztás után, egy barátja segítségével tudta a csónakba húzni.

Ahogy a szerencsés horgász Facebook-posztjában írta:

Háromnegyed óra fárasztàs után, süllőző felszereléssel, 47kg! Úszott is tovább. Jól kezdődik a horgász évad!!

Bár ez a harcsa is hatalmas, négy évvel korábban Szaif Géza egy 61 és fél kilós harcsát fogott ki - jegyezte meg a lap.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gigahal

harcsa

horgász